*** ၇င္ခြင္လမ္း သို႔ လာေ၇ာက္လည္ပတ္ ေလ႔လာၾကသူ မိတ္ေဆြအားလံုး စိတ္၏ ခ်မ္းသာၿခင္း ကိုယ္၏ က်မ္းမာၿခင္းတို႔ႏွင္႔ ေအးခ်မ္း ၿပည္႔စံုနိုင္ၾကပါေစ ***

Friday, 22 November 2013

နဂါးေမာက္သီး ၏ အစြမ္း

နဂါးေမာက္သီး၏ အစြမ္း
=============

နဂါးေမာက္သီး ( Dragon fruit) သည့္ ေသြးတုိး ရွိေသာသူမ်ား ဆီးခ်ဳိရွိေသာသူမ်ားအတြက္ စားသင့္ေသာ အသီးႏွံမ်ားစြာထဲ့မွ အသိီးၿဖစ္ပါသည္ ။

ပင္ကုိယ္ အသီး၏ အစြမ္းမွာ ေသြးအတြင္းရွိ သႀကားဓာတ္ကုိ ေလ်ာ့ခ်ႏုိင္စြမ္းရွိသည့္အၿပင္ ကင္ဆာၿဖစ္ေစႏုိင္ၿခင္းကုိလည္း ကာကြယ္မွဳ ့ေပးေသာအသီးလည္း ၿဖစ္ပါသည္ ။

အဆီအဆိမ့္မ်ားေသာအစားေသာက္မ်ားမ်ား စားမိပါက ဌင္းအသီးကုိ စားေပးၿခင္းၿဖင့္ ဝေစႏုိင္ေသာ ကုိလက္စထေရာ့မ်ားကုိ ေၿခဖ်တ္ေလွ်ာ့ခ်ေပးႏုိင္သၿဖင့္ ဝၿခင္းကုိ ကာကြယ္ႏုိင္ပါတယ္ ။

အသားအရည္ေၿခာက္ေနသူမ်ား၊အသားရည္လွပလုိသူမ်ားအတြက္ အရည္ရႊမ္းေသာအသီးၿဖစ္ေသာေႀကာင္း အသားအေရကုိ စုိေၿပေခ်ာမြတ္ေစႏုိင္ပါတယ္
။
ကုိယ္ဝန္ေဆာင္မိခင္မ်ားလည္း စားသုံးသင့္သည္ ။

အရုိးအသြားမ်ားကုိ ခုိင္မာေစသည့္အၿပင္ ဦးေႏွာက္မွတ္သားမွဳ ့ကုိ အားေကာင္းေစပါတယ္ ။

ေသြးတုိးသမား ၊ ဆီးခ်ဳိသမား ၊ နလန္ထ လူမမာမ်ား
စားသုံးသင့္သည္အၿပင္
အသီးအႏွံမ်ားစြာထဲ့မွလူႏွင့္တည့္သည့္အတြက္စားသုံးသင့္ေသာ နဂါးေမာက္သီးပင္ၿဖစ္ပါေတာ့သည္ ။

အသက္ရာေက်ာ္ ရွည္ပါေစ

Mg Mandalay

Zuri's Beauty Hub


နဂါးေမာက္သီး ( Dragon fruit) သည့္ ေသြးတုိး ရွိေသာသူမ်ား ဆီးခ်ဳိရွိေသာသူမ်ား အတြက္ စားသင့္ေသာ အသီးႏွံမ်ားစြာထဲမွ အသိီးၿဖစ္ပါသည္ ။

ပင္ကုိယ္ အသီး၏ အစြမ္းမွာ ေသြးအတြင္းရွိ သႀကားဓာတ္ကုိ ေလ်ာ့ခ်ႏုိင္စြမ္းရွိသည့္အၿပင္ ကင္ဆာ ၿဖစ္ေစႏုိင္ ၿခင္းကုိလည္း ကာကြယ္မွဳ ့ေပးေသာအသီးလည္း ၿဖစ္ပါသည္ ။

အဆီအဆိမ့္မ်ားေသာ အစားေသာက္မ်ားမ်ား စားမိပါက ၄င္းအသီးကုိ စားေပးၿခင္းၿဖင့္ ဝေစႏုိင္ေသာ ကုိလက္စထေရာ့မ်ားကုိ ေၿခဖ်တ္ေလွ်ာ့ခ်ေပးႏုိင္သၿဖင့္ ဝၿခင္းကုိ ကာကြယ္ႏုိင္ပါတယ္ ။




အသားအရည္ေၿခာက္ေနသူမ်ား၊ အသားရည္လွပလုိသူမ်ားအတြက္ အရည္ရႊမ္းေသာ အသီးၿဖစ္ေသာေႀကာင္႔ အသားအေရကုိ စုိေၿပေခ်ာမြတ္ေစႏုိင္ပါတယ္

ကုိယ္ဝန္ေဆာင္မိခင္မ်ားလည္း စားသုံးသင့္သည္ ။

အရုိးအသြားမ်ားကုိ ခုိင္မာေစသည့္အၿပင္ ဦးေႏွာက္မွတ္သားမွဳ ့ကုိ အားေကာင္းေစပါတယ္ ။

ေသြးတုိးသမား ၊ ဆီးခ်ဳိသမား ၊ နလန္ထ လူမမာမ်ား စားသုံးသင့္သည္အၿပင္ အသီးအႏွံ မ်ား စြာ ထဲမွလူႏွင့္ တည့
္သည့္ အတြက္စားသုံးသင့္ေသာ နဂါးေမာက္သီးပင္ၿဖစ္ပါေတာ့သည္ ။

အသက္ရာေက်ာ္ ရွည္ပါေစ

Mg Mandalay

Zuri's Beauty Hub


From...Facebook

No comments:

Post a Comment